Komentari

Poštovani prijatelji, ako ste isprobali DEMO (0.2.0 "executioner") verziju igre vJeverica, zamolio bih Vas da ostavite komentar, predlog ili kritiku na ovoj strani. Iako će dalji razvoj pratiti originalnu ideju, cilj je da sama igra bude što zanimljivija i poželjnija za igranje, te će svi predlozi biti pročitani i razmotreni, a ukoliko tehničke mogućnosti dozvole i usvojeni.

Ukoliko Vaš predlog bude usvojen, ime i/ili nadimak će Vam se pojaviti u README fajlu u spisku ljudi koji su testirali/isprobali igru.

2 comments:

Anonymous said...

Prvi! :D

Elem, nisam prešao ceo demo, ali evo par komentara kad masa već ćuti. :)

Prvi ''kaiš'' u introu, tekst prvog oblačića ima apostrof umesto ć u reči ''kućni''.

Najniža desna grana na drugom nivou je čini mi se prenisko postavljena i ne može da se pređe na levu stranu bez gubljenja života (čini mi se, pandrknuo sam tu nekoliko puta :D).

vJeverica ne može da se spušta niz lijanu, jadna. Nogice se koprcaju, ali ona ostaje u mestu. :)

Bilo bi dobro ako bi mogao još malo da ubrzaš ''pad'' veverice posle skoka, a i animaciju povratka na početak posle izgubljenog života (posebno smara ako je pogibija bila negde pri kraju nivoa).

netcrush said...

(zeznuh prethodni koment, evo ispravka)

slazem se sa ovim kritikama... a ona najniza grana na drugom nivou moze da se predje :) tj moze se pokupe zirovi i da se vratis ziv i zdrav nazad, samo treba malo pazljivije skociti.